Εταιρία

ΕταιρίαΗ Liberal Consulting είμαστε μια boutique εταιρία παροχής συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών, με ειδίκευση στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, καλύπτοντας πλήρως κάθε πιθανή ανάγκη της επιχείρησης, με τμήματα management, marketing, ανθρωπίνων πόρων, τεχνολογίας, οικονομικών, ποιότητας, και νομικών θεμάτων. Πρεσβεύουμε τις αξίες της ελευθερίας, της ευελιξίας και της αποτελεσματικότητας, με έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για δουλειά.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2013 στην Ηλιούπολη, με αρχικό προσανατολισμό την οργανωτική αναδιάρθρωση, την υποκίνηση ανθρώπινου δυναμικού, και την ανάπτυξη πωλήσεων. Από τα μέσα του 2014 οι υπηρεσίες εμπλουτίστηκαν μέσω στρατηγικών συνεργατών, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Πωλήσεων και τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για στελέχη και επαγγελματίες.

Λειτουργούμε ως «λύση μιας στάσης» για τη μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία βρίσκει σε εμάς λύσεις ανάπτυξης που απλώνονται σε ολόκληρο το φάσμα της διοικητικής.