Πρόγραμμα Ανάπτυξης Πωλήσεων

treeΤο Πρόγραμμα Πωλήσεων της Liberal Consulting έρχεται να δώσει λύση σε ένα από τα βασικότερα προβλήματα των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που δεν είναι άλλο από την ανάγκη προώθησης των προϊόντων τους. Σίγουρα διαθέτετε ένα αξιόλογο και ελκυστικό προϊόν. Ποιος όμως θα το επικοινωνήσει και πόσο αποτελεσματικός θα είναι σε αυτό; Δύσκολα μια μικρή επιχείρηση αντέχει να αναλάβει το κόστος ακόμη και ενός πωλητή πλήρους απασχόλησης, πόσο μάλλον ενός αυτοτελούς τμήματος. Η Liberal Consulting διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, αναλαμβάνοντας ακόμη και πλήρως το τμήμα πωλήσεων της επιχείρησής σας, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμους πόρους για άλλες δραστηριότητες.

  • Σχέσεις Αμοιβαίου Κέρδους
    Το έργο της Liberal Consulting συνδέεται άμεσα με το αποτέλεσμα, αποκλειστικά υπό τη μορφή ποσοστού επί του κέρδους που οι προτάσεις μας σας αποφέρουν, συνεπώς η επιχείρηση δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει.
  • Ενίσχυση Σχέσεων Πελατών
    Τα στελέχη της Liberal Consulting είναι άτομα με μακροχρόνια εμπειρία στις πωλήσεις, γνωρίζοντας εξίσου καλά τον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, συνεισφέροντας σημαντικά στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μαζί τους.
  • Αμεσότερη Προσωπική Πληροφόρηση
    Η προσωπική σχέση που καλλιεργούμε τόσο με την επιχείρηση όσο και με τον πελάτη, διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των δύο μερών, μεγιστοποιώντας τα παραγόμενα οφέλη και φέρνοντας πίσω σημαντική ανατροφοδότηση.