Τεχνολογία & Σχεδιασμός

technology_purple

Graphic Design & Web Development

Για οποιαδήποτε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου όπου δραστηριοποιείται, μια καλή και έξυπνη ηλεκτρονική παρουσία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξή της στην Ψηφιακή Εποχή. Το Τμήμα Τεχνολογίας της Liberal Consulting αναλαμβάνει το σχεδιασμό, τη δημιουργία, αλλά και την υποστήριξη μιας ενιαίας, αρμονικής και ολοκληρωμένης εικόνας, που μπορεί να περιλαμβάνει ιστοσελίδα, e-shop, social media, mobile applications, αλλά και κάθε είδους ψηφιακά γραφικά.

Social Media & Online Marketing

Η ηλεκτρονική προβολή της επιχείρησή σας είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, σημαντική με τη φυσική προβολή της, ενώ τα social media έχουν φέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μια δεύτερη επανάσταση στον ψηφιακό κόσμο. Το Τμήμα Τεχνολογίας της Liberal Consulting θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε μια πλήρη και αποτελεσματική διαδικτυακή στρατηγική προβολής για την επιχείρησή σας, επιλέγοντας τα πιο κατάλληλα κάθε φορά κανάλια επικοινωνίας και περιεχόμενο, με λύσεις προσαρμοσμένες επακριβώς στις ανάγκες σας.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Εφαρμογών

Είναι προφανές πλέον ότι σήμερα έχουν περάσει σε ηλεκτρονική μορφή όχι απλά τα έγγραφα, αλλά και οι επιχειρήσεις στο σύνολό τους, και μάλιστα σε μέγεθος που κυριολεκτικά χωράει στην παλάμη μας. Μαζί με το Τμήμα Τεχνολογίας της Liberal Consulting μπορείτε να αναπτύξετε τις δικές σας mobile applications, αλλά και να εγκαταστήσετε ολοκληρωμένα ενδοεταιρικά συστήματα διαχείρισης της επιχείρησης, των συνεργατών και των πελατών σας, τύπου ERP και CRM, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.

 Οι υπηρεσίες παρέχονται σε συνεργασία με

toatomo
propaganda_logo