Οικονομική Διαχείριση

finance_purple

Ένταξη σε Αναπτυξιακά Προγράμματα

Ακόμη και η πιο εύρωστη επιχείρηση είναι κρίμα να βασίζεται μόνο στους δικούς της πόρους. Ευτυχώς, υπάρχει ένα πλήθος προγραμμάτων υποστήριξης και χρηματοδότησης, ευρωπαϊκών (όπως το ΕΣΠΑ), κρατικών (όπως οι αναπτυξιακοί νόμοι), ή ιδιωτικών (όπως η τραπεζική δανειοδότηση), που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε είδους επιχείρησης. Στην Liberal Consulting θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς, και θα δημιουργήσουμε τον ιδανικό φάκελο που θα εξασφαλίσει την επιτυχή ένταξη σε αυτό.

Οικονομική Ανάλυση & Αποτίμηση

Εσείς ξέρετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον την πραγματική υλική και άυλη αξία που έχει η επιχείρησή σας, τόσο για εσάς όσο και για τους εργαζόμενους και όσους άλλους σχετίζονται με αυτήν. Καταγράφεται όμως αυτή επακριβώς και στα χαρτιά; Το Οικονομικό Τμήμα της Liberal Consulting θα μεταφράσει την αξία αυτή σε πρακτικούς αριθμούς, ενώ μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να επουλώσετε τυχόν κρυφές “πληγές” που να προκαλούν απώλεια εσόδων ή ανωφελή έξοδα, βελτιώνοντας σημαντικά τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

Βιωσιμότητα Επενδύσεων & Franchise

Ποια είναι η πιο κατάλληλη στρατηγική μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα για την τοποθέτηση των κερδών ή των πόρων σας; Ποια επιλογή θα επιφέρει τη μέγιστη δυνατή απόδοση; Στην Liberal Consulting θα αναλύσουμε κάθε πιθανό εναλλακτικό σενάριο, και θα διαλέξουμε μαζί εκείνο που σας συμφέρει περισσότερο σε βάθος χρόνου. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε ακόμη και να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το δικό σας franchise ή να ενταχθείτε σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα της ελληνικής ή διεθνούς αγοράς.

 Οι υπηρεσίες παρέχονται σε συνεργασία με

assetbusiness